Tävla med #tsunamiromanen

I dag är det release. Tjohoo!!

För att fira det, ja förutom att det är fest ikväll förstås, så kör jag här en tävling. Den som lägger upp den roligaste bilden från ikväll i sociala medier och taggar den med #tsunamiromanen vinner två biobiljetter. Nu kör vi! Här kommer tävlingsreglerna i detalj:

  • För att din bild ska vara med i tävlingen behöver du lägga upp den på Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn i dag den 23 maj 2016 före midnatt och tagga den med #tsunamiromanen. Filmsnuttar får också mer än gärna vara med i tävlingen.
  • Bildens tema är Tsunamins release. Bilder från kvällens festligheter är kanske de mest uppenbara tävlingsbidragen, men låt dig inte begränsas av det. Det går utmärkt att vara med och tävla även om du inte är på plats på festen. Tänk till exempel bilder av typen ”här står jag och gör den här knäppa grejen i stället för att vara med på boksläppet för #tsunamiromanen”.
  • Du får bidra med hur många bilder du vill i tävlingen.
  • Jag är jury, och bedömningskriteriet är naturligtvis alldeles opartiskt: den som får mig att skratta mest vinner :-D
  • Vinnaren utses förmodligen under morgondagen men senast på fredag den 27 maj. Jag kommer att meddela vinnaren personligen och även berätta resultatet här. Genom att vara med i tävlingen godkänner du också att jag lägger upp din bild här på bloggen och på andra sociala medier när jag meddelar tävlingsresultatet.
  • Priset är ett presentkort på 250 kronor från SF Bio. Orsaken till att tävlingsvinsten inte är ett ex av Tsunamin är att jag räknar med att de flesta som är med i tävlingen också är på releasefesten och därför redan har köpt boken. Om du vinner och inte har hunnit köpa boken och hellre vill ha den är det bara att du säger till så får du en bok i stället :-)

Nu ser jag fram emot att tävlingsbidragen snart börjar trilla in. Vi ses ikväll! IRL eller i sociala medier.

20160520_125813.jpg
Låt bli boken, jag läser okej?
20160520_125758.jpg
Men sluta fota – låt mig läsa ifred!
20160520_125555.jpg
Spännande nu …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This