På torsdag börjar Babel!

Nämen hörni, vad dålig jag är på att blogga i dessa dagar. Främst beror det på att jag har fokus på Den snälla företagaren. Den hade ju semester under sommaren, men nu har jag sparkat igång arbetet med boken ordentligt igen.

Framför allt har jag skrivit kapitlet som jag kallar Dokumentera det du gör. Det blev ett långt kapitel, och större delen av det kom till i fredags. Undrar om det var för att jag lovade mig själv en stor godispåse på kvällen om jag skrev klart kapitlet? Idag har jag suttit på balkongen i solen och redigerat kapitlet och nu är det, liksom två kapitel som jag skrev precis före semestern, på väg till kloka människor i mitt nätverk för tyckande.

Men det jag egentligen skulle skriva var ju att på torsdag börjar äntligen, äntligen den nya säsongen av Babel. Jag längtar! Enligt Babelbloggen (länk borttagen pga inaktuell) ska Louise Boije av Gennäs vara gäst i första avsnittet, och det gör liksom inte saken sämre. Kolla in programmet i SVT2 klockan 20.00 på torsdag.

4 kommentarer

  1. Jag har precis upptäckt att jag länkar till någon gammal adminstrationssida när jag kommenterar wordpressbloggar. Ursäkta misstaget! Nu är jag utloggad och försöker igen. Det var bara en sådan där blogguppskattningsgrej som jag skulle skicka vidare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This