Hur går det med Den snälla företagaren?

– Hur går det egentligen med Den snälla företagaren? Du har inte berättat om den på länge.

– Nej, det har du rätt i. Bra att du påminde mig. På twitter skriver jag om det betydligt oftare – följ mig gärna där! Nu har jag råtext till i princip alla kapitel. På det mesta av texten har jag fått återkoppling från en eller ett par kloka människor i mitt nätverk och dessutom från TUK förlag. Det som jag har kvar att skriva är:

  • ett förord av något slag
  • ett introducerande kapitel om vad jag egentligen menar med att vara snäll (kanske är det här samma sak som förordet, kanske är det ett eget kapitel)
  • något avslutande
  • en checklista eller ett test av om man själv är en snäll företagare
  • och så klurar jag lite på att ta fram ett verktyg som man kan använda för att mäta om ett annat företag är snällt eller inte (den idén är bara i sin linda än så länge).


– Och sedan är du klar eller?

– Nja, jag har en hel del redigeringsarbete kvar. Jag har inte läst igenom boken i sin helhet än. Kanske dyker det upp massor av upprepningar, inkonsekvenser och annat som man inte upptäcker förrän man har helheten.

 

– När får vi läsa boken?

– Boken ska släppas i slutet av året. Hmm … det är rätt snart va? ;-) Just nu är dessutom mycket jobb och lite tid till skrivande, men jag ska säkert få ihop det.  Under tiden kan du tjuvläsa delar av texten på webben. Du kan dessutom förhandsbeställa boken redan nu, så landar den i din brevlåda så fort den finns för försäljning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This