När kommer Den snälla företagaren ut?

–        Hur går det med Den snälla företagaren?

–        Jo tack, bra! Jag har precis skickat slutversionen av manuset till TUK förlag.

–        Så vad händer nu?

–        Nu är det bara resten kvar :-) Bland annat ska boken layoutas och korrekturläsas och så ska omslaget bli klart. Och så är det ju all PR och marknadsföring förstås. De bitarna har jag inte jobbat så mycket med än; jag har fokuserat på att få klart texten. Men det är ett arbete som kan ta precis hur lång tid som helst – de enda begränsningarna är tiden och fantasin. Som ett första steg har jag startat Facebooksidan Den snälla företagaren (uppdatering: sidan finns inte längre, men på min författarsida på Facebook pratar jag om alla mina böcker). Gå gärna dit om du vill prata om snällt företagande och dessutom få veta mer om hur det går med boken.

–        När får vi läsa boken?

–        Du får ge dig till tåls ett litet tag till :-) I januari är planen att den ska komma ut. Men det går att förhandsbeställa boken redan nu så får du den i brevlådan direkt när den kommer ut.

–        Vad kul, det ska jag genast göra! Lycka till med resten av arbetet!

–        Tack så mycket!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This