House of Independents

Egenutgivning är hett, men i vilken ände ska man börja? Nu finns det ett förlag som tar helhetsgreppet och hjälper dig med allt i samband med din bokutgivning. Nystartade HOI, House of Independents, drivs av Ann Ljungberg, Lars Rambe och Sölve Dahlgren. Alla tre har tidigare lyckats bra med att ge ut böcker på egen hand, de är kompetenta och har gott om goda kontakter i branschen. Här kan du se vad du får för pengarna om du väljer att låta HOI ge ut din bok. (Edit: jag har tagit bort länken för att den strulade, men infon finns fortfarande på nätet så leta upp Hoi om du är nyfiken vettja!)

Skulle du anlita ett förlag som tar hand om allt på det här sättet, eller skulle du hellre hålla kostnaderna nere och göra det helt på egen hand?

2 kommentarer

  1. En hastig titt, vet inte riktigt vad skillnaden är mot ett förlag annat än at man tar alla kostnader själv?

    1. Helen: Den stora skillnaden som jag ser det är att man brukar säga att typ 2 eller 3 promille av alla manus som skickas till förlag blir utgivna. Om du anlitar HOI så betalar du för att få boken utgiven. De har förstås en kvalitetssäkring också, men är ditt manus okej så blir det utgivet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This