Den snälla företagaren – ute nu!

Den snälla företagaren

Du har väl inte missat att Den snälla företagaren finns ute i handeln nu? Den går att köpa direkt hos TUK Förlag eller hos någon av Internetbokhandlarna.

När jag fick kartongen med böcker levererad till mig så vågade jag knappt öppna boken av rädsla för att där skulle finnas något gigantiskt korrekturfel – förmodligen på framsidan. Men till slut tog jag mod till mig, och än så länge har jag inte upptäckt några större fel, och särskilt inte på framsidan. Puh!

Det är förstås superkul att boken är ute! Jag önskar att jag hade haft massor av tid till att marknadsföra den, men jag har mest suttit nergrävd i annat jobb den här veckan. Men lite grann har vi förstås börjat sprida ryktet om att boken är ute. Bland annat försöker jag (som vanligt) synas i sociala medier; du har väl inte missat att det finns en Facebooksida där vi pratar om snällt företagande (länk borttagen eftersom sidan inte finns längre, men följ gärna min Facebooksida Jenny Forsberg – författaren)? Dessutom ska vi kontakta ett gäng journalister – som ju självklart kommer att vilja skriva om en så intressant bok ;-) Du kanske till och med känner någon journalist som du tror skulle vilja skriva om boken? Hör gärna av dig till mig genom att kommentera här eller mejla mig på jenny snabel-a iklartext punkt se.

Nu är det bara att hoppas på – och jobba för – att alla förstår bokens storhet så att den blir en kioskvältare! Du håller väl tummarna? Och kanske till och med hjälper till att sprida ryktet om boken?

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This