Vill du ha besök av mig på din blogg?

Jag har gått in i marknadsföringsfasen för Den snälla företagaren. Det innebär bland annat att jag talar om för alla jag känner att min bok är ute nu. Men helst vill jag ju att alla jag inte känner också ska veta det. Det jobbar jag bland annat på genom att kontakta journalister och hoppas att de vill skriva om om boken.

Och så får jag boken att synas i sociala medier förstås. Att Den snälla företagaren har en sida på Facebook dit du är välkommen om du vill prata om snällt företagande behöver jag säkert inte skriva här, för  det vet du redan. (uppdatering: jag har inte kvar den Facebooksidan) Dessutom tänker jag ge mig ut på en bloggturné i mars. Det innebär att jag besöker ett antal bloggar – förmodligen en om dagen i en till två veckor. Bloggbesöken blir i form av intervjuer där den som bloggar ställer frågor några frågor till mig om boken eller snällt företagande eller något annat relaterat. På så sätt syns boken i fler bloggar än den här, och naturligtvis skriver jag här om de andra bloggarna, och så får vi alla mer uppmärksamhet. Vill du att jag besöker din blogg på min bloggturné? Hojta gärna till i en kommentar här – eller mejla mig på jenny snabel-a iklartext punkt se.

3 kommentarer

  1. Hej Jenny! Jag är in på din blogg då och då och alltid hittar jag något guldkorn.
    Titta in på min författarblogg för där har jag en liten överraskning till dig.

  2. Hej!

    Jag vill gärna ställa lite frågor till dig om din nya bok och ha besök på din bloggturne!

    Hälsningar
    Ann-Charlotte

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This