Turnépremiär på bloggturnén

Det är inte utan att jag har premiärnerver. I dag är det nämligen turnépremiär för bloggturnén! Den första bloggaren jag besöker är Anna Synnerö och hennes blogg Hon den där. Anna är fotograf och bloggar intressant om foto, sitt jobb och annat smått och gott. 

Häng på mig till Hon den där så får du bland annat veta hur jag ser på sambandet mellan snällt företagande och personlig utveckling och hur man kan använda upprepning i sin marknadsföring utan att bli tjatig.

Få rabatt på boken under bloggturnén

Under bloggturnén (till och med den 23 mars) kan du köpa Den snälla företagaren med 20 procents rabatt hos TUK förlag. Ange rabattkoden BLOGG för att få din rabatt.

4 kommentarer

  1. Kul med bloggturné! Det arrangerade jag en själv i december också. Nu ska jag läsa…!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This