Bloggturnén besöker Jonas Grenfeldt

Bloggturnén fortsätter och i dag besöker jag Jonas Grenfeldt (länk borttagen pga trasig). Jonas är entreprenör och har stenkoll på det här med webb. Dessutom är han en snäll företagare och delar mitt intresse för snällhet och snällt företagande. Följ med mig till Jonas, som bland annat frågar mig om det verkligen lönar sig att vara en snäll företagare – finns det inte tillfällen när det är bättre för affärerna att vara elak? En mycket bra fråga tycker jag! Vad tycker du? Vinner snällheten i längden eller kan det löna sig att vara elak?

Glöm inte att du får 20 procents rabatt på boken under bloggturnén (7–23 mars) om du beställer den hos TUK Förlag och uppger rabattkoden BLOGG.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This