Bloggturnén hos Multimanus

I dag för bloggturnén mig till Johanna Wistrand och hennes företag Multimanus. Johanna är bland annat författarcoach, redaktör och spökskrivare. På bloggen snokar hon upp och berättar om precis allt som är intressant att veta för oss författare och författarwannabes – missa inte att titta in där då och då om du hör till den målgruppen!

Följ med mig till Johanna får du se vad jag svarar på hennes kloka frågor om att skriva och marknadsföra böcker. Och så får du veta vad man ska tänka på om man vill sälja in en fackbok till ett förlag.

Under hela bloggturnén (till och med den 23 mars) får du 20 procent på boken om du beställer den direkt från TUK. Uppge koden BLOGG för att få din rabatt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This