Bloggturnén besöker Ann Ljungberg

I dag hälsar jag på hos Ann Ljungberg på bloggturnén. Ann är författarcoach och lektör (en lektör är någon som läser till exempel ett romanmanus och ger kontruktiv återkoppling och tips och råd) och det är hon som har lärt mig hur man gör en bloggturné – tack Ann för den inspirationen! Dessutom är hon nog den enskilda person som har lärt mig mest om att skriva romaner. Jag anlitade nämligen Ann som lektör första gången jag gjorde ett romanskrivarförsök, och den kunskapen jag fick med mig då är guld värd i dag.  I dag händer det att jag själv tar uppdrag som lektör, och då hör jag alltid Anns röst i bakhuvudet och så vet jag precis vilka råd jag ska ge till den hugade författaren.

Ann Ljungberg håller skrivarkurser på spännande platser som Sevilla, London och Barcelona och distanskurser  i allt möjligt som författare kan behöva veta, till exempel hur man ger ut sin bok på egen hand. Ann säger nej till svensk vinterkyla och bor på en segelbåt som oftast brukar hålla till någonstans runt Medelhavet. Det gör henne till en viktig förebild för mig i att var och en kan skapa den tillvaro som hon eller han vill ha.

Häng på till Anns blogg så får du bland annat mitt svar på frågan om jag fick några nya fackboksidéer när jag skrev Den snälla företagaren. Under hela bloggturnén (till och med den 23 mars) får du 20 procent på boken om du beställer direkt från TUK. Uppge koden BLOGG för att få rabatten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This