Bloggturnén hos Feminize.biz

Snälla turnén tuffar vidare och kommer i dag till Feminize.biz – ett nätverk för kvinnor som är företagare i Dalarna och Sverige. Feminize.biz är väl värd ett besök även när jag inte är där och hälsar på :-) Där finns massor av matnyttig information, artiklar om företagande och ett forum för kvinnor som är företagare.

Häng på till Feminize.biz i dag så får du bland annat mitt bästa tips för att bli en snäll företagare. Du som händelsevis ännu inte har tröttnat på den här bloggturnén kan dessutom läsa en artikel om hur jag använder bloggturnén som marknadsföringsmetod.

Och du: fram till den 23 mars får du 20 procents turnérabatt på Den snälla företagaren om du beställer den från TUK Förlag och uppger rabattkoden BLOGG.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This