Bloggturnén besöker Ordinerat

Så här på bloggturnéns näst sista dag besöker jag Ordinerat och Lena Sjödin Roman (uppdaterat: inaktuella länkar borttagna i det här inlägget). Lena är en egenföretagare som gillar snällhet och ord. Vi har en del gemensamt med andra ord :-) Ordinerat handlar just om ord, och varje blogginlägg är uppbyggt kring ett ord. I dag är ordet snäll. Titta gärna in på något av de tidigare orden också. Vad sägs till exempel om Hamster, Såpbubblor eller  Färgblind? Visst är det fantasieggande med ord! Hos Ordinerat svarar jag bland annat på frågan Om jag är en snäll företagare och alla andra i min bransch/mitt nätverk inte är det, hur blir det då?

Till och med i morgon, den 23 mars, får du 20 procents bloggrabatt på boken hos TUK med rabattkoden BLOGG.

PS Saknar du mina vanliga blogginlägg? Det gör faktiskt jag också, men under bloggturnén har jag helt enkelt inte hunnit med att skriva några. Men snart, snart, snart återkommer jag med nya funderingar om skrivande, böcker och kreativitet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This