Den snälla releasefesten

Jag har ju glömt att berätta här att det är releasefest för Den snälla företagaren om en vecka! Torsdagen den 28 april i Stockholm. Vi bjuder på framträdanden på temat snällt företagande, förutom allmänt mingel förstås – med lite vin och tilltugg. Vill du vara med? Anmäl dig via evenemanget på Facebook (länk borttagen pga gammal) eller skicka ett mejl till tomas snabel-a tuk punkt se senast i morgon den 21 april.

Som ett led i den snälla marknadsföringen för boken vill vi gärna att du som kommer på festen i stället för att ta med dig en blomma berättar för din omgivning om boken eller festen. Blogga, twittra, fejsbucka, skriv ett reportage, spela in kvällen på film och lägg ut på Youtube – eller berätta helt enkelt om den för dina vänner. Även du som inte kan eller vill komma på festen får förstås gärna vara snäll och sprida informationen om boken till din omvärld. Massor av snällhet, påskpussar och god karma till dig som gör det :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This