Skriv din bok nu – telefonseminarier 19–20 oktober

Funderar du på att skriva en fackbok? Den 19-20 oktober kan du vara med på sju telefonseminarier om det.

Du kan lyssna direkt under dessa dagar, eller också kan du lyssna efteråt när du själv har tid. Dessutom får du ställa frågor till seminarieledarna under två veckor efter att seminarieserien är slut i ett internetforum.

Det här kostar 950 kronor plus moms. Och då får du alltså:

  • 7 telefonseminarier som du kan delta i
  • alla samtalen i mp3-form som du kan ladda ner och alltid ha tillgång till
  • alla samtalen transkriberas så du kan läsa och stryka under viktiga delar
  • tillgång till alla experter under två veckors tid i ett forum där du kan ställa dina frågor till de olika experterna

Priset gäller till och med den 5 oktober, efter det kostar det 1 250 kronor plus moms.

Jag kommer att hålla ett av dessa seminarier och det heter Från idé till färdigt manus – skrivprocessen. Jag kommer förstås att använda mina erfarenheter som jag har fått genom att skriva Den snälla företagaren och Tydliga texter. Och som språkkonsult är jag ju expert på att skriva och strukturera facktexter, så de kunskaperna tänkte jag också dela med mig av.  Det ska bli superkul att få tillfälle att samla ihop de här kunskaperna och sprida dem vidare!

Dessutom är jag mycket intresserad av flera av de andra seminarierna. Nina Jansdotter berättar om att nätverka och bygga varumärke med utgångspunkt i sin bok Framgång med Facebook, Ann Ljungberg pratar om att ge ut sin bok själv, och Johanna Wistrand pratar om att skriva e-böcker och om att få mer gjort på kortare tid. Bara för att nämna några. Här läser du mer om seminarierna och anmäler dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This