Ny distanskurs: Skriv en roman på sex månader

Sedan tidigare håller jag distanskursen ”Nå ut med ditt budskap” på Falkens författarskola. Från och med nu har jag även en romanskrivarkurs där. Den heter ”Skriv en roman på sex månader”.

Kursen är framför allt till för dig som har skrivit lite skönlitterärt tidigare – kanske några noveller eller så – och som nu vill få ihop en hel roman. Kursen fokuserar på att ta fram ett detaljerat synopsis som du sedan använder för att skriva din roman. Kursen passar alltså bäst för dig som gillar att skriva med hjälp av synopsis och som vill bygga upp en längre historia med hjälp av en strukturerad arbetsmetod.

Målet för dig som är beredd att lägga ner mycket tid på kursen är att ha ett första utkast till en roman när kursen är slut efter sex månader. För dig som vill lägga mindre tid går det bra att läsa kursen i ett långsammare tempo och ändå ha ett synopsis färdigt vid kursens slut – som du sedan kan använda för att skriva romanen i din egen takt.

Kursen går alltså helt på distans. Du kan befinna dig var som helst när du går kursen. Du startar när du vill och har sedan sex månader på dig att göra klart kursen.

Det ska bli så himla kul att hålla den här kursen, så tipsa gärna skrivande vänner, så att jag får många kursdeltagare :-) Har du frågor får du gärna mejla mig på jenny snabel-a iklartext punkt se eller skriva en kommentar här i bloggen.

Uppdatering juni 2013: Numera håller jag mina distanskurser i egen regi.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This