Bokmässan: i TUK:s monter

I går stod jag i TUK Förlags monter D07:01 på bokmässan. image

Dessutom sprang jag runt på mässan och delade ut Den snälla företagaren-lappar. Och så hann jag med ett bokbloggsmingel, häng i Gothia-baren och den där berömda räkmackan som tydligen är obligatorisk på bokmässan. Den var god. Och dyr. Och jo då, det blev en sväng till Park också, men bara en liten där jag mest satt och klippte med ögonen. Så jag gick hem och sov i stället.

Planer för dagen: äta eminent hotellfrukost, vimla runt på mässan, titta in i TUK:s monter då och då, gå på några seminarier. Åka hem.

2 kommentarer

  1. Hej Jenny!
    Jag hälsade på dig efter mässan i Gothia-baren, kände igen dig men kunde tyvärr inte placera dig förrän senare. Jag har följt din blogg ett tag så det var väldigt trevligt att träffas! Får hoppas att det blir snart igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This