Jag ger tips för att komma igång och skriva

Författarcoachen och snälla företagaren Johanna Wistrand kom förbi när jag stod i TUK Förlags monter på bokmässan. Hon hade med sig en smidig liten filmkamera och filmade mig när jag tipsar om vad man kan tänka på om man vill komma igång och skriva en fackbok. Fast du kan använda mitt tips för att komma igång oavsett vad det är du skriver:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ocuhYCt6wjs&w=420&h=315]

Det här – och en massa andra tips om skrivprocessen och om att skriva och strukturera en fackbok – kommer jag att prata om i telefonseminarieserien Skriv din bok nu. Seminarierna är den 19–20 oktober, men du kan lyssna när som helst efter det om du inte har tid just då. Anmäl dig senast den 5 oktober för att få det lägre priset.

Att se hur Johanna jobbar med rörliga bilder gjorde mig inspirerad. Jag är ju väldigt textbaserad i min marknadsföring. Kanske borde jag använda mig mer av korta filmsnuttar som jag filmar med mobilen? Har du någon erfarenhet av att jobba så? Vill du dela med dig av några för- och nackdelar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This