Ska Daniel Sjölin sluta på Babel?

Twitter hör jag rykten om att Daniel Sjölin ska sluta som programledare på Babel. Är det sant? I så fall är det hur tråkigt som helst! Han är en tokbra programledare – han är påläst om typ allt och har en eminent intervjutajming.

På Twitter pågår även just nu en diskussion om vem som borde ta över som programledare. Jag lyckas inte länka till en fyrkantstagg, nån som vet hur man gör? Taggen är i alla fall #efterSjölin för dig som vill följa diskussionen. Vem tycker du borde vara programledare för Babel?

2 kommentarer

  1. Ja tyvärr hörde jag honom själv säga i TV att han ska lägga av och istället skriva en bok. Han tycker att någon anna ska ta över nu efter sju säsonger. Vem som ska ta över? Svårt. Kanske någon av de duktiga bokrecencenterna som SVT har? Finns några stycken.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This