Norstedtsbloggen: Så blir du en framgångsrik företagare genom att vara snäll

I dagens gästblogginlägg på Norstedtsbloggen tipsar jag om hur man kan bli en framgångsrik företagare genom att vara snäll (länk borttagen pga finns inte längre). Gemensamt för alla blogginläggen jag skriver i Norstedtsbloggen den här veckan är förstås att det blir väldigt översiktligt. Här sammanfattar jag en hel bok med en sida text. Min förhoppning är att den korta texten ändå väcker en tanke, eller skapar ett intresse. Om min text får någon att börja fundera på det här med snällt företagande – få en ögonöppnare, ändra en vana  – så är jag nöjd. Om någon vill läsa boken och till och med hjälpa till att sprida idén om snällt företagande är det förstås ännu bättre.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This