Norstedtsbloggen: Få ut ditt budskap i sociala medier

I mitt sista gästblogginlägg hos Norstedts pratar jag om hur man kan få ut sitt budskap i sociala medier (länk borttagen pga finns inte längre). Jag har just nu ett uppdrag som sociala medier-redaktör som innebär att jag kommunicerar på Facebook och Twitter för ett företags räkning. Det är precis hur kul som helst, och jag måste faktiskt se till att få in fler uppdrag av det slaget.

Precis som de andra gästblogginläggen valde att hålla det generellt, vilket gör att det riktar sig mer till den som inte har så stor erfarenhet av sociala medier. Men oj, vad mycket mer jag har att säga om det här området. Ska definitivt skriva mer om det här. Håll utkik! :-) Och ha en riktigt skön söndag!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This