Jobbrutiner

Har jobbat ett par dagar nu och kommit in i något slags rutin som ser ut ungefär så här:

  • Förmiddag: meditera, jogga, laga äggröra med kanarisk ost och persilja plus en fruktsallad med nötter, ingefära och kanel. Äta frukost på balkongen samtidigt som jag beundrar havet.
  • Mitt på dagen: jobba ett par timmar i hotellets lounge så att jag kan vara uppkopplad. Fixa en lunchssallad. Äta den på balkongen eller ännu hellre vid poolen så att jag får vara ute i solen.
  • Eftermiddag: Softa i en solstol någon timme med en god bok. Kanske handla mat.
  • Kväll: Jobba några timmar på rummet plus en ny runda till loungen för att kolla mejlen och hänga lite i sociala medier. Fixa någon enkel mat.
  • Sen kväll: göra lite lugn yoga. Sova.

Känns som en rutin som funkar. Det enda jag verkligen saknar är att hinna strosa runt på stan. Jag hann med en liten tur idag på väg till mataffären men det känns som om jag knappt har hunnit se mig omkring. Men i helgen är jag ledig. Då ska här strosas så det står härliga till!

Jag hade förträngt hur ont jag får i kroppen när jag inte har tillgång till en ordentlig arbetsplats :( Ont i axlarna, ryggen, nacken och huvudet. Allra sämst sitter jag i loungen där jag behöver vara för att ha internetuppkoppling. Så jag försöker undvika att sitta där för mycket, till exempel genom att skriva det här blogginlägget i ett Worddokument och sedan bara klistra in det i WordPress när jag är uppkopplad. Yogan i går kväll mjukade upp kroppen lite igen. Men hu! Hur ska jag klara av det här i sju veckor? Eller fem är det väl bara; jag har planerat ett par veckors semester i januari. Men ändå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This