Vattenfallsvandring på La Gomera

Jag skulle bara ta en paus i jobbandet för en kort promenad.

Vattenfallsvandring

Men, vad är det här? En pil? Det måste undersökas.

Vattenfallsvandring

Ett vattenfall tydligen. Det är säkert runt kröken. Jag går dit.

Vattenfallsvandring

Vandringen började lugnt …

Vattenfallsvandring

… men blev bara snårigare …

Vattenfallsvandring

… och snårigare.

Det var en ganska strapatsig vandring, där jag ibland behövde använda både händer och fötter för att ta mig fram, och där mina skor blev både blöta och lite leriga. Men till slut kom jag fram. Det är svårt att göra en naturupplevelse rättvisa med en mobilbild, men så här någonting såg vattenfallet ut. Det är fint. Inte det koolaste vattenfall jag har sett, men det var ändå mest vägen som var målet.

Vattenfall

Jag hade bara shorts och linne på mig, eftersom jag inte alls hade planerat den här typen av vandring. Dessutom äger jag tyvärr inga vandringskängor – något jag definitivt tänker åtgärda till nästa gång jag åker till La Gomera.

På hemvägen hittade jag en kortare väg, så sammanlagt tog det här bara ett par timmar. Mina armar var både rivna och fulla av blåmärken dagen efter, men jag gillade turen och ska nog gå den någon mer gång. Då ska jag ha med mig lite fika och stanna till en stund extra vid vattenfallet.

Uppdatering: Du vet väl att jag bloggar om La Gomera på Gomerabloggen numera? Välkommen dit om du vill läsa mer om La Gomera och Valle Gran Rey och vad jag har för mig när jag är där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This