Vandringsled eller återvändsgränd?

I nästan varje krök längs huvudvägen som jag bor vid här i Valle Gran Rey så finns det en trappa. Trappan kan leda till något av följande:

  1. upp på berget
  2. ner över fältet och sedan upp på det andra berget
  3. in på någons tomt eller odlingar.

Det enda sätt att förstå vilket av alternativen just den här trappan leder till verkar vara att prova. Om man är en sådan som kan läsa kartor är det möjligt att det finns något annat sätt också, men jag är inte en sådan. Så jag provar. Det har lett till flera spännande promenader men också till några där det ser ut så här efter ett tag:

Återvändsgränd

Då är det bara att vända. Och börja om någon annanstans.

Uppdatering: Du vet väl att jag bloggar om La Gomera på Gomerabloggen numera? Välkommen dit om du vill läsa mer om La Gomera och Valle Gran Rey och vad jag har för mig när jag är där.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This