Språkkonsultföretaget Klartext fyller tio år

I dag fyller min språkkonsultfirma Klartext tio år. Tio år!! Kan ni förstå att jag har kört eget så länge? Jag kan det definitivt inte. Och kan ni förstå att jag har suttit hemma och jobbat nästan hela den här tiden? Det har funnits perioder när jag har suttit på plats ute hos kunder ett par dagar i veckan eller så, men för det mesta har jag tillbringat åtminstone 80 procent av min arbetsvecka hemma. Om ni bara visste hur många par mjukisbrallor jag har hunnit slita ut på de här tio åren ;-)

”Saknar du inte kolleger?” frågar folk ibland. Och nej, inte direkt. Och jag har kolleger. Andra företagare som jag äter lunch med, samarbetar med har möten med på telefon eller öga mot öga, som jag hör av mig till när jag kör fast och behöver råd eller vill bolla en idé.

Nu vore det på sin plats att skriva något slags sammanfattning av de här tio åren. Knyta ihop trådarna. Hur gjorde jag? Hur har jag/företaget utvecklats? Vad är det viktigaste som har hänt i företaget varje år? Och så vidare. Och så kanske avsluta med något framåtblickande: vad ska jag göra de närmaste tio åren? Hur ska företaget utvecklas? Jo, det här ska jag bestämt sätta mig ner och skriva. Till sommaren kanske – det är då jag brukar ha min årliga avstämningspunkt. Eller någon gång under våren om det blir en hyfsat lugn period. Säkert är i alla fall att det inte blir just nu. Jag har inte avsatt någon tid för det i almanackan, och förresten vill jag hellre promenera i de gomerianska bergen :-)

Jo, förresten: för att fira tioårsjubileet ger jag tio procents rabatt på mina tjänster under tio dagar. Behöver du hjälp med texter? Skriva, språkgranska, ta fram språkliga riktlinjer, kommunicera i sociala medier, coacha skribenter eller något annat? Hör av dig till mig på  jenny snabel-a iklartext punkt se så kommer vi överens om hur jag kan hjälpa dig. Uppge koden ”tio” och gör din beställning senast den 10 februari för att få rabatten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This