Vem ger mig det bästa erbjudandet för att blogga?

Hur kommer det sig att det inte är någon som betalar mig för att blogga? Jag är ju både kreativ och smart, och dessutom kan jag skriva. Har till och med skrivit böcker som alldeles riktiga förlag har gett ut.

Jag kan blogga om

  • hur du kan bli mer kreativ i din vardag (vilket jag skriver en del om här i bloggen)
  • hur du skriver en fackbok, säljer in den till ett förlag och marknadsför den (eftersom jag själv har två fackböcker ute och skriver på den tredje)
  • hur du skriver en roman med hjälp av ett detaljerat synopsis (Det lär jag även ut i distanskursen ”Skriv en roman på sex månader” på Falkens författarskola.)
  • hur du skriver tydliga och begripliga texter (vilket jag jobbar med i min vardag som språkkonsult och skriver om i Tydliga texter)
  • hur du kommunicerar effektivt i sociala medier
  • hur du startar eget eller driver ett soloföretag (det skriver jag om i Den snälla företagaren)
  • bokrecensioner och annat bokrelaterat (ja, sådant som också brukar dyka upp här på bloggen)
  • hur du lagar god, nyttig och energigivande mat med massor av grönsaker även om du har en stressig vardag
  • eller något annat – att anpassa texter för en viss målgrupp är mitt jobb om någon händelsevis har missat det.

Som ni förstår är jag värsta kapet som bloggare. Och ändå är det alltså ingen som betalar mig för att blogga!! Jag förstår att du blir förvånad nu. Men kanske är du kontakter på en sajt som behöver en bloggare som jag. Tipsa dem gärna om mig i så fall, och be dem höra av sig med ett riktigt bra erbjudande som slår alla de andra erbjudanden som jag nu kommer att få i och med det här inlägget. Eller tipsa mig om dem så kan jag höra av mig till dem. Om jag inte har fullt upp med att välja mellan alla de andra erbjudandena förstås :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This