Jonas Hassen Khemiri skriver något om paranoia

Jonas Hassen Khemiri är gäst i senaste Babel. Jag gillade verkligen Ett öga rött och tycker att Khemiri är en mycket intressant författare.  De senaste åren har han främst skrivit teaterpjäser, och jag får erkänna att jag inte har koll på dem. Teater är inte riktigt min gren.

Jessica Gedin ställer frågan varför han har övergett den läsande publiken för teatern. Då avslöjar Khemiri att han har skrivit något bokliknande (Han är luddig på den här punkten men säger att det är något ganska kort, så jag gissar på en novell.) som antagligen kommer i höst. En historia om paranoia är det, säger Khemiri. Jag väntar med spänning!

1 kommentar

  1. Såg inte Babel igår, eftersom det går väl sent för mig. Ligger och läser eller sover vid den tiden. Synd tycker jag, den sena tiden. Men ska kolla ikväll på SVT Play. Har inte läst boken, så det blir intressant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This