Tävla med Klartext och vinn Tydliga texter

Nu kan du vinna ett exemplar av min bok Tydliga texter (värde 132 kronor på Bokus). Gör så här:

1. Gå in på Facebook och gilla sidan Klartext, om du inte redan gör det (du måste vara med i Facebook för att kunna gilla sidan).

2. Svara på de här tre frågorna om Klartext (Svaren hittar du på Klartexts webbplats.): a) Vilket år startade jag Klartext? b) Vad kallar jag språkbrevet som jag skickar ut ungefär en gång i månaden? c) Var i världen håller Klartext hus till vardags?

3. Vad skulle du helst vilja läsa om eller diskutera på Klartexts Facebooksida? Föreslå ett språkligt ämne – eller en specifik fråga. Om jag tycker att du kommer med det bästa förslaget får du ett ex av boken Tydliga texter – om du har gjort punkt 1 och 2 förstås :-) Om ni är flera som kommer med riktigt bra förslag så delar jag ut flera böcker.

Mejla dina svar till jenny snabel-a iklartext punkt se senast den 5 april. Den 10 april meddelar jag här på bloggen och direkt till vinnaren eller vinnarna vem eller vilka som har vunnit böckerna. Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This