Lär dig snickra din egen likkista

Med hänvisning till en artikel i Huffington Post (länk borttagen pga trasig) skriver DN i dag om knasiga självhjälpsböcker (länk borttagen pga trasig). Du kan till exempel lära dig att snickra din egen likkista, sticka med hundhår, bajsa i skogen, göra dina egna sexleksaker eller dricka obegränsat utan att det påverkar hälsan :-) Jag kan tänka mig att journalisten på Huffington Post som gjorde sammanställningen av de här böckerna hade en ganska rolig dag på jobbet.

Som författare blir jag förstås lite extra nyfiken på boken ”How To Write A How To Write Book”.

Men jag undrar lite: varför kallar DN böckerna för guideböcker? En guidebok är väl en reshandbok?

Har du läst några knasiga självhjälpsböcker?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This