Lyckliga människor behöver inte blogga

image

… så nu vet ni det :-)

Jag är på heldagskonferens med de andra som också är Tillväxtverkets ambassadörer för kvinnors företagande. Är du kvinna och funderar på att starta företag? Få hjälp och råd av en av oss ambassadörer. Bor du i Stockholm kan du till exempel kontakta mig.

Uppdatering: Jag bloggade från telefonen, så det blev inget längre inlägg. Men föreläsarna på bilden är Underbara Clara och bloggforskaren Annakarin Nyberg. De pratade om hur man blir en framgångsrik bloggare.

Dessutom vill jag gärna tillägga att det är alldeles gratis att träffa en ambassadör och att du kan läsa mer om det på www.ambassadorer.se (länken borttagen) – eller mejla mig på jenny snabel-a punkt se så berättar jag mer.

2 kommentarer

  1. Nämen, vilken fantastisk slutledning! Undrar hur insändaren kom fram till den? Genom en analys av en statistiskt säkerställd undersökning medelst utskickade enkäter, kanske :-)?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This