Releasefest för Alltid du av Pernilla Alm

I torsdags var jag på releasefest för Pernilla Alms debutroman Alltid du. Jag hade en supertrevlig kväll, minglade med nya och gamla vänner och bekanta. Mest författare faktiskt. Som vanligt är jag en usel mingelbloggare. Jag menar, skriva om festen först två dagar senare, hur uselt är inte det? Dessutom är det så mycket roligare att mingla än att knäppa bilder. Här är i alla fall en av de få bilder jag tog:

Från vänster Varg Gyllander, Lina Forss och så huvudpersonen själv Pernilla,med signeringspennan i handen.

Pernilla gjorde förresten en smart grej tillsammans med författarkollegan Susanne Boll under kvällen. Susanne agerade helt enkelt mingelreporter åt Pernilla och gästbloggade på hennes blogg. Ett bra sätt att hålla bloggen uppdaterad när det händer saker som är viktiga för bloggen men som gör att man själv inte har tid att blogga. Påminn mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This