Sommarpratare 2012

Har ni sett att listan med årets sommarpratare har släppts? Det är ett av de bästa sommartecknen för mig! Jag tänker solvarm klippa, jordgubbar och lurar med Sommar i P1 i öronen. Mmmm … På midsommardagen börjar det. Kanske inte nödvändigtvis den solvarma klippan men åtminstone radioprogrammet.

Några som jag är extra nyfiken på:

  • David Hellenius – Jag äääälskar scenen i En dag i Phuket när Hellenius skrämmer bort en snubbe som vill slåss med Peter Magnussons rollfigur. Hellenius har en grym attityd när han säger ”Jag har tränat [nån våldsam kampsport] i 19 år; jag har väntat hela livet på det här ögonblicket.” Den andra snubben slinker iväg med svansen mellan benen, varpå David Hellenius börjar gråta och säger ”Det där var skitläskigt; jag har aldrig slagit någon i hela mitt liv.”
  • Daniel Sjölin – Ni som har läst bloggen ett tag vet hur mycket jag gillade honom som programledare i Babel. De flesta av hans böcker är dock fortfarande olästa av mig. Det måste också åtgärdas i sommar.
  • Heidi Andersson – Ni har väl sett filmen Armbryterskan från Ensamheten? It’s a must.
  • Sara Bergmark Elfgren – Hon som har skrivit Cirkeln och Eld tillsammans med Mats Strandberg.
  • Lotta Lundgren – Ni vet, copywritern som matbloggade och blev kokboksförfattare och matprogramledare.

Fast jag vill ju lyssna på alla förstås. Vilka är du mest nyfiken på?

2 kommentarer

    1. Ja, exakt! När man inte har några direkta förväntningar kan det bli så himla bra. Därför vill jag lyssna på alla. Eller åtminstone BÖRJA lyssna på alla; man kan ju alltid sluta lyssna om det inte är bra :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This