Alla bloggar jag skulle vilja skriva

Å, alla bloggar jag skulle vilja skriva om jag hade tid! Vad sägs om de här till exempel?

 • en matblogg – massa mumsig och nyttig vegomat
 • en träningsblogg
 • en språkblogg förstås (Jag har ett språkbrev som jag skriver en gång i månaden ungefär, men det vore kul att regelbundet skriva lite längre än vad jag gör på Facebook och Twitter.)
 • en mer dagboksinriktad blogg där jag skriver om min vardag så där som jag gjorde när jag var utomlands i vintras
 • en bokblogg kanske?
 • en blogg om sociala medier – fast den skulle förstås handla om kommunikation i sociala medier, så de inläggen kan jag nog skriva i den där språkbloggen.

Och säkert ännu fler! Så fort jag får obegränsat med tid ska jag faktiskt starta alla de här bloggarna. Än så länge hinner jag ju knappt skriva på den här ens, så ni får nöja er med den :-)

Skulle du vilja blogga mer? Vad skulle du skriva om då?

5 kommentarer

 1. Jag skulle vilja starta en blogg om folkbibliotek tillsammans med andra folkbibliotekskramare. Besöka alla kommunbibliotek, intervjua bibliotekarier, ta upp intressanta och aktuella frågor och ha en återkommande utmärkelse för någon som gjort något bra i biblioteksvärlden.

  Så! Jag sa det. Out loud! Nu kanske jag kan sätta fart och få det att hända. :)

 2. Visst är det kul med intressanta bloggar! Jag gillar förstås mest de som handlar om böcker och skrivande. Bra att du nämnde ditt språkbrev. Det ska jag prenumerera på :-)!

  Har du hört att det senaste lär vara att tala in ett ljudband, där du berättar om vad du vill och vilket ämne du vill (precis som på bloggar) och sen publicerar på nätet? Vad tror du om det? Tydligen gör bl.a. Alex Schulman det (han är förstås bland de första med det nya).

 3. Maria: Å, en folkbibliotekskramarblogg! Vilken bra idé!

  Ethel: Japp, prenumerera! :-) Och kul med ljudband – själv gillar jag ju själva skrivandet dock – jag tänker lixåm bättre med fingrarna på tangentbordet ;-)

 4. Jag skulle vilja våga skriva mer personligt… och att jag var lite mer nyhetsinriktad och aktuell när det gäller musik och inte bara slängde upp Youtube-klipp med någon låt jag råkat bli besatt av för tillfället :P

 5. Omi: Ja, det blir ju ofta intressantare om man skriver mer personligt. Samtidigt som man kanske inte vill bli för privat. Den där ständiga balansgången …

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This