Ses vi på bokmässan?

I helgen är det ju bokmässan – årets stora händelse i bokbranschen. Jag kommer att hänga en hel del i TUK Förlags monter. Jag ska bland annat hålla två blixtföreläsningar om Den snälla företagaren – på lördag kl 14 och söndag kl 11. Och så är det mingel kl 17–18 på lördagen. Och eftersom jag trivs hos TUK kommer jag säkert vara där en hel del på andra tider också, för att träffa andra TUK-författare bland annat. Kom förbi vettja! TUK håller till i monter D07:01 under lördagen och söndagen. Här ser du hela TUK Förlags monterprogram.

Övriga tiden tänker jag mingla och nätverka så mycket jag orkar och ta in så mycket information jag orkar. Och kanske blogga lite om jag hinner. Jag planerar att komma till mässan på fredag eftermiddag och vara där till och med söndag. Så gjorde jag förra året, och det kändes lagom. Men jag har redan blivit inbjuden till flera mingel på torsdagen. Betyder det att jag gör fel som inte kommer ner förrän på fredagen? Ska jag snarare satsa på torsdag till lördag nästa år? Vad tror du? Och ses vi på mässan?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This