Boksläpp idag: Blogga, tvittra och fejsbucka

Vill du få tips och råd om hur du kan kommunicera effektivt i sociala medier? I dag släpps min nya e-bok ”Blogga, tvittra och fejsbucka”. Du kan beställa den hos Dito eller CDON, och man borde kunna beställa den hos Adlibris också, men den verkar inte finnas där just nu. Jag får uppdatera med en länk när den dyker upp där.

Blogga, tvittra och fejsbucka

Det här är alltså en bok för dig som använder, eller skulle behöva använda, sociala medier i jobbet. Kanske jobbar du på ett företag eller i en organisation som ännu inte har tagit steget ut i sociala medier på allvar, kanske är du anställd på en kommunikationsavdelning och har fått i uppgift att kommunicera via blogg, Twitter eller Facebook för företagets räkning men vet inte i vilken ände du ska börja, kanske är du egenföretagare och vill att ditt företag ska synas med på internet.

Seså, vad väntar du på? Gå in och beställ boken nu! ;-)

4 kommentarer

  1. Omi: När vi lånar in ord till svenskan från andra språk anpassar vi ofta stavning, böjning och så vidare till det svenska språksystemet så att ordet ska kunna användas på svenska. Först känns det avigt (Vadå? Ska vi stava fauteuil med å? Det ser helknasigt ut!) Men ganska snabbt brukar vi vänja oss. Stavningen fejsbucka är inte vedertagen än. Genom att använda ordet i boktiteln hoppas jag skynda på den processen. Dessutom sticker det ut lite, och det är förstås en fördel i en boktitel :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This