Blogga, tvittra och fejsbucka i Täby Danderyd Magasin

Ni som har läst bloggen ett tag eller följer mig i andra sociala medier vet att jag är författare på fredagar. Måndag–torsdag är jag språkkonsult. På helgerna är jag ledig. Det betyder att om jag befinner mig i en skrivarperiod så skriver jag på fredagar. Just nu skriver jag inget utan jobbar med PR och marknadsföring för Blogga, tvittra och fejsbucka på fredagarna. Åtminstone i teorin. I praktiken är det urrk-vad-mycket-annat som jag har låtit inkräkta på mina bokfredagar. Det var det där telefonmötet med den där kunden. Och den där textgranskningsuppdraget som jag gärna ville ha och ja, ni förstår. Jag har inte hunnit med lika mycket PR-arbete som jag hade velat, så min marknadsplan är lite försenad. Men det är bara att jobba på.

Den här veckan blev jag i alla fall intervjuad för tidningen Personal &  Ledarskap. Och så finns det en intervju med mig om boken i den här veckans nummer av Täby Danderyd Magasin. Bläddra till sidan 25 för att hitta mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This