Bed & breakfast för författare i Älvdalen

Johanna Wistrand är bland annat författarcoach och spökskrivare  och driver företaget Multimanus. Just nu är hon dessutom digital nomad, vilket innebär att hon inte har någon geografisk fast punkt i tillvaron, utan jobbar där hon och hennes dator för tillfället befinner sig. Precis som jag kommer att göra på La Gomera om någon månad alltså. Just nu befinner sig Johanna i Älvdalen, där hon brukar ordna skrivarretreat, och har fått erbjudande om att hyra en lägenhet där. Eftersom lägenheten är för stor för henne är planen att hyra ut ett rum som Bed & Breadfast till författare. Så här skriver Johanna själv på Facebook:

Har blivit erbjuden att hyra femma i Älvdalen – Är SÅ sugen! Men måste gardera mig. Tänker hyra ut ett av rummen, ett stort fint rum med två fönster och parkettgolv, som Bed & breakfast till författare. Jag kommer att vara billig till en början: 1000 kr/vecka inkl frukost. Nån som vill boka in sig redan nu fr o m januari? Så att jag ser om ev intresse finns? I Älvdalen har vi kört skrivretreat i flera år, och alla har trivts väldigt bra. Det är en öppen, trevlig, social och väldigt lugn by omgiven av underbar natur. Här finns simhall med 50-metersbassäng, fiskevatten, bibliotek, apotek, systembolag, flera lunchrestauranter, pub… Lägenheten ligger längs med bygatan så det är en del timmerlaster som svishar förbi.

Blir du sugen på att sitta och skriva i Älvdalen? Kontakta Johanna på info@multimanus.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This