Tävla och vinn e-boken Blogga, tvittra och fejsbucka – kommunicera i sociala medier

Nu är det bestämt dags för en tävling här på bloggen! Tävlingsuppgiften är att svara på den här frågan:

Vad skulle du vilja läsa om på den här bloggen? 

Tävlingsregler:

 • Den som kommer med det bästa förslaget vinner ett ex av e-boken Blogga, tvittra och fejsbucka – kommunicera effektivt i sociala medier (värde ca 125 kronor).
 • Lämna ditt bidrag senast på fredag den 23 november klockan 12.00. Du kan delta i tävlingen genom att svara med en kommentar här på bloggen eller mejla mig på jenny snabel-a iklartext punkt se.
 • Det är bra om din idé handlar om skrivande, kreativitet eller böcker, eftersom det framför allt är den här bloggens fokus.
 • Jag är envåldsjury.
 • Vinner gör det bidrag som jag bedömer som mest intressant för bloggens läsare.
 • Jag kontaktar vinnaren privat (om jag har fått en mejladress) och presenterar dessutom vinnaren  här på bloggen senast på måndag den 26 november.
 • Tips: Jag gillar roliga, kreativa och  konkreta idéer framför allmängiltiga som jag har hört eller skrivit om förut.
 • Jag har rätt att använda tävlingsbidragen som inspiration för att skriva blogginlägg. Jag har också rätt att låta bli att använda tävlingsbidragen som inspiration för att skriva blogginlägg :-)
 • Om envåldsjuryn mot förmodan inte skulle hitta några intressanta förslag bland tävlingsbidragen så förbehåller jag mig rätten att inte dela ut någon vinst.

Är ni med? Nu kör vi! Och du, om du inte själv har några förslag kanske du vill sprida det här inlägget vidare så att andra kloka människor som du känner kan vara med och tävla?

2 kommentarer

 1. Oj, mitt långa inlägg försvann bara för jag glömt mitt lösenord! Suck… Men i korthet, kära Jenny/envåldsjury… Sveriges land förorenas av onormal hantering av hans, sitt, sina så till den milda grad att man blir helt yr i mössan – vems moster menar de? Han eller deras? Vems är smörgåsen o gick de till deras hus eller sitt? Det spelar roll för för de flesta vems cykel det är också så nu är det dags att reda ut detta. Vi behöver klartext!! Kan du ta tag i de och dem när du ändå är på gång så är det en underbar bonus .. men kanske, om Svenska folket – inklusive bok-ochtidningsbranchen – inte orkar med allt på en gång så dela gärna upp det i lagom tuggor Tack;)

 2. Hej! Här kommer mitt tävlingsbidrag:
  1. Böcker – vad gör en hajp på författare, genre eller en speciell bok. Tänker på exempelvis de senaste årens hajp kring det svenska deckarundret eller nuvarande 50 shades. Kul att få se och läsa spaningar och förklaringar kring detta. Hajp alltså
  2. Kreativitet – finner det både roligt och lärande att få exempel på hur du med kreativ text kan få samma budskap att te sig väldigt annorlunda. Mer sånt!

  Hej från mig!
  CatOnHat

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This