Vinter i värmen 2012/2013: planen just nu

Om ett par veckor bär det iväg från Sverige. Utanför mitt fönster är det snö nu. Som ni vet gillar jag inte alls det här med svensk vinter, så det ska bli skönt att åka härifrån. Så här ser planen ut just nu:

16 december: flyg till Teneriffas södra flygplats. Två hotellnätter bokade i Los Cristianos. Förhoppningsvis blir det en titt på nära håll på vulkanen Teide, som jag hittills bara har sett på avstånd.

18 december: Båt till La Gomera.

Och sedan tänkte jag mest hänga i Valle Gran Rey på la Gomera. Det är ju liksom där jag ska vara. Några utflykter till andra delar av ön blir det. Och så är planen att tillbringa ett par dagar på La Palma, som också är en av de mindre Kanarieöarna, ett par dagar. Jag har varit supersugen på att se den ön sedan förra vintern.

Som det ser ut just nu har jag lägenheten i Valle Gran Rey till och med den 2 februari. Förmodligen lämnar jag Gomera den dagen, tillbringar en natt i Los Cristianos igen och tar flyget hem den 3 februari. Jag har inte bokat hemresan än, men det är så jag tror att det blir. Det låter väl inte så dumt?

Uppdatering: Du vet väl att jag bloggar om La Gomera på Gomerabloggen numera? Välkommen dit om du vill läsa mer om La Gomera och Valle Gran Rey och vad jag har för mig när jag är där.

2 kommentarer

  1. Idag när kylan slog till, rätt rejält med frost och snöflingor undrade jag varför jag ännu inte emigrerat till värmen? Vill inte hata, men det är känslan. Hatar när mössa är ett måste… Biobesöket ställdes in och en film inhyrdes. Allt för att slippa gå ut mer idag. För kallt!
    Hoppas du får det bra! /Helena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This