Vad vill du lära dig om att skriva fackbok?

Jag har ju redan två distanskurser: Skriv en roman på sex månader och Skriv tydliga texter. Men jag har också funderat om jag inte borde ha en fackbokskurs. Förra veckan fick jag sparken i baken jag behövde. En person på Twitter frågade något om att skriva fackbok, en annan tvittrare som jag känner såg det och tipsade om mig. Jag sa att jag har funderat på att ta fram en distanskurs om att skriva fackbok. Den första tvittraren tipsade en tredje tvittrare, som genast hörde av sig till mig och var intresserad. Visst är Twitter fantastiskt?

Jag hade alltså två potentiella kursdeltagare. Det var tillräckligt för att jag skulle ta tag i det. Jag satte mig ner och tog fram en kursplan. Så här ser den ut: Skriv en fackbok.

Nu sitter jag och jobbar med att ta fram kursbreven och nu kommer jag äntligen till poängen med det här blogginlägget: Jag vill gärna ha dina åsikter här. Skriver du fackböcker? Skulle du vilja skriva en fackbok? Om du skulle gå en kurs för att göra det – vad skulle du vilja lära dig då? Lämna gärna en kommentar till det här inlägget. Jag blir glad för kommentarer även om det inte är aktuellt för dig att gå kursen just nu, och även om du inte har kommit så långt med dina fackboksplaner utan bara har en dröm eller lös tanke än så länge.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This