Ska vi byta tjänster med varann?

Som ni vet är utgivningen av min psykologiska thriller Akrobaten ett lågbudgetprojekt. I stället för att köpa in tjänster för dyra pengar vill jag därför gärna hitta professionella människor som har behov av något som jag kan ge, och som därför vill byta tjänster med mig. Här listar jag därför det som jag just nu kan komma på att jag behöver, och det jag kan erbjuda i stället. Vill du byta tjänster med mig? Hör av dig till mig på jenny@iklartext.se.

Jag behöver hjälp med att

 • redaktörsläsa manuset (här behöver jag någon som är van vid skönlitterära texter)
 • göra ett bokomslag (framsida, baksida, rygg och kanske flikar beroende på hur boken kommer att se ut, och glömde jag något nu?)
 • layouta inlagan
 • korrekturläsa den layoutade inlagan.

Du kan få hjälp av mig att

 • redaktörs- eller lektörsläsa ditt manus eller bli författarcoachad
 • korrekturläsa ditt manus
 • kommunicera i sociala medier, till exempel för att marknadsföra din bok
 • språkgranska eller skriva webbtexter eller någon annan typ av brukstexter
 • bolla idéer till din fackbok
 • skriva storytellingtexter att använda i din marknadsföring
 • gå någon av mina distanskurser Skriv tydliga texter, Skriv en roman på sex månader eller Skriv en fackbok på sex månader
 • brainstorma marknadsföringsidéer
 • eller titta på Klartexts webbplats för att se vad jag som språkkonsult kan hjälpa dig med.

Om du kan något av det som jag behöver men inte har behov av mina tjänster får du gärna mejla mig med ett kostnadsförslag eller motsvarande. Om jag inte hittar möjligheter att byta tjänster för allt jag behöver kanske jag köper in just din tjänst.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This