Välkommen till jennyforsberg.nu

Jag har byggt om bloggen. Eller jag och jag – jag har fått hjälp med att bygga om bloggen av bästa WordPresskonsulten. Från och med nu hittar du Jennys författarblogg på https://www.jennyforsberg.nu/. Kom ihåg att ändra i ditt RSS-flöde så att du inte missar några inlägg! Du som prenumererar på blogginläggen via WordPress kan nog också behöva ändra, tror jag.

Anledningen till att jag flyttade bloggen är att det känns mer seriöst att ha ett eget domännamn än att ha en underdomän på WordPress. I och med att jag ger ut Akrobaten är det dags för mig att bygga en ordentlig författarplattform. För mina språkböcker har jag kunnat använda Klartext som plattform, till exempel Klartexts Facebooksida. För Den snälla företagaren startade jag en separat Facebooksida, som jag bara hade tid att hålla aktiv något halvår eller kanske ett år, sedan blev det för stor insats att hålla igång en sida för en enda bok.

Nu är planen att ha en författarplattform bestående av tre delar:

  • jennyforsberg.nu
  • Twitterkontot @forfattarjenny som jag har sedan tidigare
  • en Facebooksida för mig som författare – jag kommer att dra igång den direkt efter sommaren.

För dig som bloggläsare blir det ingen direkt skillnad; jag kommer att blogga på samma sätt och om samma saker som tidigare. Hoppas att du vill fortsätta hänga här lite då och då. Vi ses!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This