Akrobaten har semester

Hur går det med Akrobaten? undrar folk i min omgivning – och kanske du också. Jag har inte sagt så mycket om romanen den senaste tiden, och det beror på att det inte händer så mycket med den just nu.

Den författartid jag har haft på sistone gick framför allt åt till jobbet med att flytta bloggen till en ny domän. Och nu är det nog ett par veckor som jag inte har tagit mig någon författartid – den där långa att göra-listan med sådant som jag vill få klart före semestern har fått högre prioritet.

Bokens framsida är i alla fall på gång! Jag har fått se flera förslag och tyckt till om dem. Det är hur kul och spännande som helst att få bestämma hur min boks framsida ska se ut! Nu kommer dock semestrar i vägen, både min egen och formgivarens, så jag kommer tyvärr inte att ha något att visa upp förrän efter sommaren.

Akrobaten har alltså tagit semester. Och det tänker jag också göra snart. Jag jobbar sista veckan den här veckan. Det finns risk att det blir en sjudagarsvecka men sedan ska jag vara så ledig. Så välförtjänt. Så skönt. Så ledig. Sa jag ledig?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This