Jag är tillbaka!

Jag erkänner: jag har inte varit någon vidare bloggare under sommaren. Eller okej, det är lika bra att vara ärlig; jag gillar ju ärlighet: Jag har varit en usel bloggare under sommaren. Så där ja. Nu har vi klarat av det jobbiga momentet.

Jag har haft en lat och skön semester. Jag har inte jobbat, jag har inte skrivit och jag har uppenbarligen inte bloggat. Så vad har jag haft för mig i sommar egentligen? Jag har bland annat

  • lånat en hög med böcker (närmare bestämt 22 stycken) på biblioteket och läst dem (eller i alla fall 20 av dem, fast 6 av dem var serieböcker så de var snabblästa). Jag återkommer snarast och tipsar om de böcker jag gillade mest. 
  • återhämtat mig från en hektisk jobbperiod
  • köpt en ny telefon, därmed äntligen blivit ägare till en mobil som är kompatibel med Instagram, startat ett Instagramkonto (Tjoho! Ett till ställe att hänga på i sociala medier, preciiiis vad jag behövde ;-) forsbergjenny heter jag på Instagram om du vill följa mig där.)
  • varit på Yoga Celebration på den fantastiska kursgården Mundekulla i Småland
  • hängt på och badat från klippor i Stockholms skärgård
  • plockat tolv liter blåbär
  • byggt muskler med hjälp av täta turer till gymmet
  • lyssnat på Sommar i P1 (Jag återkommer med ett inlägg om vilka sommarpratare jag tyckte var bäst.)
  • myst framför brasan i en hyrd stuga i skogen
  • samlat kraft och gjort planer för det närmaste året.

I morgon börjar jag jobba igen. Jag har planerat nya rutiner för hur jag ska få till bloggandet, så ha förtröstan – jag kommer att blogga oftare än vad jag har gjort den senaste tiden.

Jag hoppas att ni har haft en lika skön sommar!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This