De fem bästa böckerna jag läste sommaren 2013

Strax före semestern gick jag till biblioteket och lånade en stor hög med böcker. Det här var, utan inbördes ordning, de bästa böckerna i högen:

  • Priset man betalar – Lionel Shriver (Författaren som har skrivit den eminenta Vi måste prata om Kevin. Jag har läst flera av hennes böcker, kanske alla som finns översatta till svenska, och jag har hittills inte blivit besviken.)
  • Skriv din bok och sälj den – Dag Öhrlund (Den är värd ett separat inlägg, låt mig återkomma med det.)
  • Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag – Sara Ohlsson (Vilken debut! Har hon kommit med något mer?)
  • Lathund för låtskrivare – Eva Hillered (Tyvärr verkar den vara slutsåld, men man kan alltså hitta den på biblioteket. Massor av tips och klokskaper även för den som inte skriver låtar utan böcker. Det känns som om jag skulle kunna skriva 20 blogginlägg med inspiration från den här boken. Jag återkommer med ett par åtminstone.)
  • Mindfulness i vardagen – Ola Schenström (Bra bok om medveten närvaro, särskilt för dig som nyligen börjat intressera dig för ämnet. Men jag tycker att den innehåller bra övningar, genomgångar och påminnelser även om man redan är igång med att meditera och träna på mindfulness i vardagen.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This