Bra pris på Den snälla företagaren som e-bok

Jag såg precis att man kan köpa Den snälla företagaren som e-bok hos Adlibris för 87 kronor. Det är väl ett bra pris?

Den finns förstås som pappersbok också:

Den snälla företagaren hos Adlibris (231 kronor)

Den snälla företagaren hos Bokus (235 kronor)

Jag måste erkänna att jag ännu inte läser särskilt mycket e-böcker. Jag prioriterar inte att köpa en surfplatta, jag får det inte att fungera i telefonen (min nyköpta Samsung Galaxy S4 mini, som jag är nöjd med på alla andra sätt), och att läsa böcker i datorn känns lite för jobbigt, trots att jag har en liten och nätt mini-PC. Därför läser jag egentligen bara e-böcker när jag är på resa och inte har möjlighet att få med mig alla böcker jag vill läsa.

Hur gör du? Läser du e-böcker? Varför/varför inte?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This