Mina språkböcker är köpta av Studentlitteratur

Som jag har nämnt tidigare har Norstedts sålt min bok Tydliga texter till Studentlitteratur. Jag skrev ett förvånat blogginlägg där jag undrade varför de hade sålt en av mina språkböcker men inte båda. När jag lade ut en länk till det inlägget på Twitter pingade jag Norstedts i det inlägget. Strax efteråt blev jag uppringd av chefen för Norstedts ordbok. (Alltså, visst är det fantastiskt med sociala medier!). Han berättade att det inte var något genomtänkt beslut utan att det hade att göra med en kategorisering som gjorde att den ena boken räknades som kurslitteratur men inte den andra. Han undrade om jag var intresserad av att de skulle sälja även Blogga, tvittra och fejsbucka till Studentlitteratur.

Jag tycker att det verkar bäst att båda mina språkböcker finns på samma förlag, så jag sa ja. Nu är det köpet också genomfört så nu tillhör båda mina böcker Studentlitteratur.

Rent praktiskt tror jag inte att det blir någon större skillnad. Böckerna finns att köpa i internetbokhandlarna precis som vanligt, till exempel här:

Tydliga texter – snabba skrivtips och språkråd hos Adlibris
Blogga, tvittra och fejsbucka – kommunicera effektivt i sociala medier hos Adlibris

Tydliga texter – snabba skrivtips och språkråd hos Bokus
Blogga, tvittra och fejsbucka – kommunicera effektivt i sociala medier hos Bokus

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This