Vinn återkoppling på din text

Sista dagen på tävlingsveckan. Har du en text som du vill få återkoppling på? Kanske inledningen på en roman? Svara rätt på några frågor – du hittar svaren här på jennyforsberg.nu – så kan du vinna att jag läser din text och ger dig återkoppling. Här är tävlingsfrågorna:

  1. Vad heter Jennys kommande roman?
  2. Hur länge har Jenny bloggat?
  3. Var vill Jenny helst vara under vinterhalvåret?
  4. Varför ska just du vinna tävlingen och få återkoppling på din text?

Tävlingsvillkor

Mejla svaren på dina frågor till jenny@iklartext.se senast i morgon den 30 september klockan 12.00. Bland dem som har svarat rätt bedömer jag vem som har den bästa motiveringen. Vinnaren meddelas på mejl och här på bloggen senast den 1 oktober. Vinsten består i att du får återkoppling på en text som är max 2 A4-sidor lång. Texten kan vara en brukstext eller en skönlitterär text. Det kan till exempel vara en webbtext till din företagssida, ett inlägg på din blogg, ett synopsis eller ett avsnitt ur en roman. Är det en brukstext får du återkoppling på språket. Är det skönlitteratur får du återkoppling på det skönlitterära hantverket. Vinstens värde är ca 200–1000 kronor plus moms beroende på hur lång tid återkopplingen tar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This