Kvar att göra: läsa igenom manuset två gånger

Nu har jag gått igenom all återkoppling jag fick från redaktören på Akrobaten – stort som smått – och det enda som återstår i den här redigeringsomgången är att läsa igenom hela manuset. Två genomläsningar planerar jag att göra. Deadline är nästa söndag den 17 november; då ska jag skicka manuset till redaktören igen.

Det ska bli intressant att se om det blir lika mycket återkoppling den här gången. Redaktörens gissning är att det blir det. Min förhoppning är att det ska bli färre stora frågor, sånt där som jag måste klura på och gå igenom hela manuset för varje fråga. Sådant tar mycket tid och energi för mig, särskilt i ett så här sent stadium av redigeringen när jag egentligen mest vill att det ska vara färdigt.

Vill ni veta sånt här, förresten? Vad tycker du är mest intressant att läsa om här på bloggen? Vad skulle du vilja läsa mer om?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This