Ny blogg på gång om la Gomera

Nu när jag har en paus i redigerandet borde jag förstås ägna mina författarfredagar åt att förbereda bokproduktionen, själva egenutgivningen. Men nej, jag struntar faktiskt i det. Jag behöver en paus från Akrobaten helt och hållet.

I stället gör jag research och skriver texter till en ny sajt. Den kommer att handla om la Gomera, och tanken är att jag kommer att blogga där när jag är på plats. Jag flyttar alltså mitt kontor dit även den här vintern. Jag brukar ju skriva resdagbok på den här bloggen, trots att det inte riktigt hör hit, men den här vintern blir det alltså en särskild blogg. Mer info om det snart så klart! Den nya sajten ska vara klar innan jag drar söderut, och det är bara tre veckor tills dess. Den 17 december drar jag till Teneriffa. Den 20 fortsätter jag till la Gomera, och där blir jag kvar i princip hela januari. Sa jag att jag längtar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Pin It on Pinterest

Share This